Om du funderar på att satsa på presentreklam kan det vara intressant att veta att de mest populära produkterna är reklampennor, muggar med tryck och tygpåsar med tryck. Det kan alltså vara en bra idé att trycka upp ditt företags logotyp på någon av dessa produkter, och sedan ge bort dem till dina kunder. Genom att satsa på vardagliga produkter som används ofta och som de allra flesta har ett behov av, kan du se till att din kund inte glömmer bort att du finns.

Reklampennor

De allra flesta som arbetar på kontor har en burk med pennor på sitt skrivbord. Om du använder dig av reklampennor för din presentreklam kan du därför alltid befinna dig i din kunds blickfång. Kunden behöver bokstavligt talat bara sträcka ut handen för att få tag på en produkt som påminner dem om ditt företag. Om du dessutom har tryckt ditt telefonnummer, din e-postadress eller adressen till din webbplats på pennan har din kund alltid direkt tillgång till dina kontaktuppgifter.

Muggar

De flesta människor förknippar muggar med någonting positivt, speciellt på arbetsplatsen. En mugg betyder ofta fikarast, eller åtminstone varmt, härligt kaffe eller te. Om ditt företags logotyp finns tryckt på muggen kommer din kund att se den varje gång det är dags för fika, antingen det är på en rast eller framför datorn. Du kommer helt enkelt att finnas med dem genom hela arbetsdagen, från den där uppiggande koppen kaffe på morgonen, via kaffet på maten efter lunchen, hela vägen till trefikat för att motverka eftermiddagsdippen.

Tygpåsar

Det är kanske inte så konstigt att tygpåsar är populära när det kommer till presentreklam. Idag talas det mycket om miljön och många försöker därför minska sin konsumtion av plastpåsar. Dessutom har affärer i stor utsträckning börjat ta betalt för plastpåsar i ett försök att minska användningen. På det sättet ligger tygpåsar helt rätt i tiden.